woensdag 4 mei 2016

Uitsteker nijntje

Maak je eigen Nijntje koekjes of versier je cupcakes of taart met deze leuke uitsteker. Uitstekers en reliëfstempels van Nijntje. Te gebruiken voor zowel koekjes als marsepein en fondant.

Leuk voor op een taart of om koekjes mee te maken. Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan punten die omgezet kunnen worden in een waardebon . Nieuwe set zeer gedetailleerde koekjes cutters van Nijntje, natuurlijk ook te gebruiken voor marsepein en fondant.

Set van kunsstof uitstekers met bijpassende stempel. Dit is hetzelfde vormpje alleen is de staande nijntje wat beschadigd bij de. Voor 16:bestel morgen in huis uitsteker sierrand quilt met deze sierrandsteker steek je de mooiste . Koekjes uitsteker Baby Aap Ø100mm GROOT 8-delig (3D Stekers). Uitsteker nijntje (2stuks) met deze uitstekers kun je leuke nijntje figuurtjes maken.


Geschikt voor het uitsteken van onder andere fondant, marsepein en . Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Hiervoor is antibacterieel PLA filament gebruikt. Mocht uw cookie cutter er niet tussen zitten, mail ons.

Uitsteker set voor het maken van een leuk konijntje. De afmetingen van deze uitstekers zijn 6xcm. Dit artikel kan voordelig met brievenbuspost verzonden . Zo kan je kiezen voor een 3D Nijntje Koekjesvorm, maar ook Mickey Mouse en Hello Kitty zijn van de partij.


De steker met reliefstempel kan ideaal gebruikt worden voor het uitsteker van bijvoorbeeld koekjes, fondant, marsepein of andere lekkernijen. De uitstekers van Hello Kitty en Nijntje zijn weer niet aan te slepen! Gelukkig hebben we net weer nieuwe voorraad. Ik ben al enige tijd op zoek naar de uitsteker van Nijntje waarbij haar arm omhoog staat en waar ze een ballon kan vast houden.


Bekijk het ruime assortiment uitstekers van Deleukstetaartenshop. Bestel uitstekers taart en cupcake uitstekers direct online. De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans.


Koekjes uitsteker in de vorm van een babyfles, per stuk. Koekjes uitsteker (Cookie Cutter) in de vorm van een flamingo, per stuk. Koekjes uitsteker in de vorm van een baby rompertje, per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts