woensdag 25 mei 2016

Djinten

In de meeste supermarkten: Gemalen zaa zoek naar: Djinten (Oosterse kruiden). Komijnpoeder (vermalen zaad) wordt vaak Djinten (of Djintan) genoemd . Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Achtergrondinformatie, gebruiksvormen en gebruik van djinten in recepten. Vaak heet dit djinten, wat de Indonesische naam voor komijn is. In de Indonesische keuken wordt dit kruid ook gebruikt voor sauzen en marinades. In Nederland is gemalen komijnzaad ook wel bekend als 'djinten' of 'djintan', een verbastering (of oude schrijfwijze) van de Indonesische naam voor komijn .

Er zijn bepaalde soorten komijn verkrijgbaar: meest bekend is de komijn en djinten. Djinten is niets meer of minder dan gemalen komijn en . Indonesische naam voor gemalen komijnzaad Smaak en of reuk : Djinten heeft een warme, kruidige, anijsachtige smaak. In de Indonesische keuken heet gemalen komijnzaad 'djinten'. Beschrijving van komijn, Cuminum cyminum.


Lees meer over de eigenschappen, culinair gebruik en andere toepassingen van komijn, ook wel djinten . Is zowel als zaad als in gemalen vorm in flesjes en zakjes te koop. De Nederlandse naam is komijn, komijnekaas ontleent haar . Komijnzaad gemalen bestel je eenvoudig online bij Van Beekum Specerijen.

Djinten of komijn gebruik ik niet erg veel. Als je er teveel van in een gerecht gebruikt heeft het een overheersende smaak en heeft . Komijnzaad of djinten is onmisbaar in de Indonesische en Indiase keuken, maar ook daarbuiten wordt het veel gebruikt. We kennen komijn ook wel onder de naam djinten of djintan, daarmee wordt vaak de gemalen versie aangeduid.


Vaak heet dit Djinten, wat de Indonesische naam voor komijn is. In de Indonesische keuken wordt dit kruid ook gebruikt voor sauzen en . Babi Ketjap, Spaanse empanada`s, pikante spareribs en Roti Kip Kerrie. Gemalen komijn 2) Komijn 3) Oosters kruiderij. Natural Spices is ruim jaar gespecialiseerd in kruiden en specerijen.


Bestel uw komijnzaad gemalen nu, morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts