donderdag 12 mei 2016

Contigo drinkbeker kind

Een thermische fles, waterfles, kinderfles kopen? Contigo heeft een ruim gamma innovatieve producten. De dop bestaat uit één deel, (geen losse onderdelen) Geschikt voor kinderen vanaf jaar.

De drinkbeker is 1 lekdicht door het autoseal systeem. Contigo is een pionier op het gebied van drinkbekers, drinkflessen en. Voor kinderen wordt de drinkfles iets wat ze overal mee naar toe willen nemen.


Op de basisschool hadden de kinderen een beker van tupperware.

Of als het kind de dop er helemaal afdraait en de beker dan. Striker drinkbeker van Contigo naar keuze. De contigo runabout is een morsvrije en lekvrije koffiebeker.


De Contigo Kids Gracie is speciaal ontwikkeld voor kinderen en dankzij de AUTOSEAL technologie is de beker 1 mors en lekvrij. Lekkende thermosbeker of drinkbekers vcan de kinderen? Met de unieke drinkbekers van Contigo is dat verleden tij door de Autoseal afsluiting zijn de bekers . Contigo Gizmo Kids Sip Autoseal drinkbeker - roze. Contigo Kids Autospout Striker drinkbeker - groen.


Contigo Gizmo Kids Sip Autoseal drinkbeker - turquoise.

Op zoek naar Contigo ShakeGo drinkbeker 5ml ? Op deze site staat ook dat deze beker geschikt is voor kinderen die te groot. Contigo Autoseal Tumbler (zoals deze wordt genoemd). Deze 1 lekvrije Contigo drinkfles voor kinderen (270ml) heeft de volgende. SKU: VVA-Categorie: Drinkbekers Tags: contigo, drinkbeker, drinkfles.


En zo kwam de Contigo de nieuwe drinkbeker voor kinderen voorbij. Het innovatieve merk heeft een uitermate kindvriendelijke drinkbeker . De drinkbekers Gizmo Sip met autoseal systeem zijn ideaal voor kinderen. Dankzij zijn 1 lekvrije en spatvrije systeem het beste maatje voor kinderen en . Daarom heeft dit innovatieve merk een uitermate kindvriendelijke drinkbeker ontwikkeld: Gizmo Sip.


Deze handige drinkbekers met autoseal van Contigo zijn lekvrij en voorkomen geknoei met. Niet bedoeld voor kinderen jonger dan jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts