vrijdag 13 mei 2016

Harrie leenders spot

Industrieweg 25; 56DP Oirschot; Nederland; Openingstijden showroom. Een buitenhaard en houtopslag in één, zodat u altijd hout binnen handbereik hebt.

De Spot is een stevig buitenmeubel waar u op warme en koude dagen . De betere tuinhaard uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in heel Nederland. Bestel hier uw terrashaard voor meer tuinplezier! Zelfs op koelere dagen zorgt Spot voor gezelligheid rond het vuur.

Spot werkt erg makkelijk; een branderkamer voor een open vuur, het hout onder handbereik . Rond de buitenhaard Spot van Harrie Leenders is het goed toeven. De houtvoorraad is altijd binnen handbereik en dat zorgt voor een aangename warmte. Tuinhaard Harrie Leenders Spot, een alles in een tuinhaard. Te koop harrie leenders gaskachel type canta vermogen: kw de kachel is draaibaar inclusief:.


Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.

De Harrie Leenders Spot is een compacte tuinhaard. Deze kleine alleskunner valt direct op en wordt automatisch het middelpunt van gezellighei vandaar de . Een vuurtje stoken was nog nooit zo leuk als met de allernieuwste buitenhaard van Harrie Leenders. Harrie Leenders SpotHeerlijk om van het buiten leven te genieten met deze mooie Harrie Leenders Spot haard.


Om ook nog is heerlijk warm te blijven tijdens . De mooiste tuinhaard uit voorraad leverbaar en gratis aan huis geleverd in gans België. Bestel hier uw tuinhaard voor meer tuinplezier! SPOT, the compact outdoor stove, brings everyone together.


It's nice to be around this compact stove which creates such a pleasant atmosphere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts