maandag 23 mei 2016

Eetbare airbrush verf

Hier vind je diverse sets met Airbrush eetbare kleurstoffen. Geschikt om je taarten en cupcakes mee te airbrushen. De bijgleverde airbrush is ook geschikt voor de wat dikkere.

Er zijn speciale kleurstoffen voor de airbrush, maar je kunt ook zelf eetbare kleurpoeders. Laat de verf in je airbrush echter niet opdrogen. Airbrush maakt het mogelijk om een taart in meerdere kleuren te spuiten.


De eetbare kleurstoffen geven een spectaculair effect aan uw creaties.

Dinkydoodle Designs Airbrush Paint Gold Iridescent 125ml. Uitgebreid assortiment aan eetbare kleurstoffen om o. Decoratie NIET eetbaar (lint, ban plateau, pompoms). AmeriColor Airbrush kleuren zijn super geconcentreerde spray-on voedsel.


Amerimist Airbrush Electric Colors, eetbare airbrush kleurstoffen van Americolor. Met de eetbare kleurstof van Deleukstetaartenshop kleur je fondant en marsepein in elke gewenste kleur. Met de airbrush kun je prachtige details toevoegen aan je creaties.


Deze eetbare colouring van Sugarflair is speciaal ontworpen voor gebruik met een airbrush. Dinkydoodle Designs Airbrush Cleaner 100gram.

Heeft iemand een idee of ervaring met een airbrush die dit (aan)kan? Het gaat er dus om dat de airbrush kan worden gebruikt voor . Met eetbare verf maak je een bijzondere taart of bonbon. Je kunt de verf eventueel verdunnen met rejuvenator spirit. Productfoto Decoratie Airbrush Verf Set Cleaner. Dinkydoodle Designs - Airbrush Paint Voor Chocola en Sugarpaste - Gold Pearl - 1g, €13.


Airbrush Kit met Compressor amerika Eetbare Pigment 15x Stencils voor Cake Decorating Voedsel verf. TruColor Natural Food Color Verf kunnen worden geschilder of met een kwast of worden gespoten met een airbrush. Als laatste mogen wij wel zeggen dat we specialist zijn op het gebied van eetbaar printen.


Wat is er nou leuker dan je taart te personaliseren met een eetbare . Dinkydoodle Airbrush Verf Parelmoer 125ml. Dinkydoodle Airbrush Verf Mat Hemel Blauw 75ml. Het klinkt ongelofelijk maar je kunt dus met eetbare verf je taart decoreren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts