woensdag 28 mei 2014

Paraffine olie toepassingen

Paraffine olie en was hebben een breed toepassingsgebied in de industrie, de geneeskunde en in cosmetica. Paraffine olie komt voor in twee vormen: zware en . Technische paraffine bestaat in hoofdzaak uit de vaste alkanen van Ctot C32.

De verkregen, nog olie bevattende paraffine wordt van deze olie ontdaan door zweten of door uitlogen met een oplosmiddel,. Paraffineolie heeft een smerende functie in de fecale massa. Het toepassingsgebied beperkt zich tot klinische patiënten.


De zo verkregen paraffine heeft een oliegehalte beneden.

Paraffine wordt gebruikt in een breede scala van alledaagse toepassingen, vooral in gewone . Toepassingen van vloeibare paraffine Vloeibare paraffine komt in twee vormen. Vloeibare paraffine is een onderdeel van de olie gebruikt voor spinnen, weven . Basisolie voor crèmes en zalven voor de gevoelige, droge, beschadigde en gebarsten huid. Overige toepassingen van paraffine olie zijn massage, lipbalsem en . Lees alle informatie over het medicijn Paraffine Emulsie (zelfzorg).


Lees ook de patiëntenbijsluiter voor informatie over de toepassing van dit medicijn.

Hieronder volgen enige recepten met hun speciale toepassingsadviezen. Paraffine olie (drogist), deze olie wordt ook vaak gebruikt als we er iets mee willen . Heeft iemand enig idee of paraffineolie in de bouwmarkt te. Deze olie is geschikt voor alle soorten toepassingen, van pneumatische tot aandrijf-.


Paraffine olie is een zuiver geraffineerd product uit ruwe olie. Diverse industriële toepassingen ( Smeermiddel ,). Vloeibare paraffine-olie is een vorm van olie die is verkregen van verschillende bronnen, waaronder walvissen, steenkool en aardolie. Peters heeft voor tweetakt toepassingen, hydraulische toepassingen en . Een goed natuurlijk alternatief is Jojoba olie of andere plantaardige olie (liefst koudgeperst).


Bakeliet, dat werd gezien als een wondermateriaal, heeft duizenden toepassingen gevonden in het huishouden en in . De kwaliteit van de gerecycleerde olie is dan wel veel beter, maar wordt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts