dinsdag 6 mei 2014

Zwilling messen garantie

ZWILLING biedt u hoogwaardige messen, kookgerei, keukengadgets en bestekken om te koken en eten. Fabrieksgarantie: Beperkte levenslange garantie op productiefouten . De Zwilling Professional S messenset bestaat uit een koksmes en een vleesmes.

Zwilling messenset bestaande uit een koksmes, officemes en universeel mes. De Four Star serie is ondertussen al jaar ou maar nog steeds behoort hij tot . Henckels zijn de bekendste merken, al wordt de laatst. Een Duits-klinkende naam is geen garantie voor een goed mes.

Zwilling Henckels Twinsharp messenslijper, zwart. Land van herkomst: Duitsland; Garantie op materiaal- en fabricagefouten: jaar; Graveerbaar: ja. Hierdoor worden deze Zwilling messen meer bestand tegen roest.


Service garantie: Beperkte levenslange garantie; Kleur: Zwart; Afmetingen zonder . Zwilling Four Star Officemes cOfficemes uit de Four Star serie. Land van herkomst: Duitsland; Garantie op materiaal- en fabricagefouten: jaar . Kwaliteit in messen, scharen en machines. Diamant Sabatier hanteert zeer hoge kwaliteitsnormen en kan daardoor levenslange garantie op elk product . Ik heb al jaar een messenset van Zwilling en is nog steeds in prima staat.

Wat ook fijn is dat ik hier jaar garantie op de messen heb! Alleen een mes met het LOG logo en de titel Laguiole Origine Garantie zoals die van Forge de Laguiole is origineel. Dit Zwilling 4ster 7-delig messenblok is een aanwinst een aanwinst voor iedere keuken! Garantie: levenslang op het staal (mits bij correct gebruik) . Berg je keukenmessen in stijl op en zet ze in het Zwilling Magnetisch Messenblok.


Merk: Zwilling; Garantie: jaar; Garantietype: Carry-in-garantie . Zwilling Professional S set van messen. Professionele koks van over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit en traditie van Zwillinger. Kook-Salon staat voor kwaliteit, zo ook de messen van Zwilling en de pannen van. Tevens biedt Zwilling op de gesmede messen een levenslange garantie!


Zwilling Twinsharp Select Messenslijper Specificaties Product Fabrikantcode : 32601-000-0. NoCigar, heb je gePM't omtrent de zwilling messen. Zwilling Henckels Steakmessenset delig.


Henckels worden geleverd met een garantie tegen materiaal- en productiefouten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts