woensdag 21 mei 2014

Old captain rum review

Old Captain bruine rum is een krachtige blend van verschillende, authentieke Jamaican rums. Deze traditionele witte rum is een goed uitgebalanceerde combinatie van verschillende lichte soorten. Niet alleen puur en on the rocks is Old Captain wit verrassend lekker, ook in de mix komt hij uitstekend tot zijn recht.

Old Captain rum is een krachtige blend van verschillende, authentieke Jamaicaanse rum met een zacht karakter en een uitgesproken . Schenk de mix in een glas en vervolgens de rum daarbij. Old Captain rum is een krachtige blend van verschillende, authentieke . Old Captain Well Matured rum - rated #19of 40rums: see reviews, photos, other Old Captain rums, and similar Gold rums from Caribbean.

Deze traditionele witte rum is een goed uitgebalanceerde combinatie van. Niet alleen puur en on the rocks is Old Captain wit verrassend lekker, ook in de mix . Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product. Old Captain bruin heeft een zacht karakter en een uitgesproken . Niet alleen puur en on the rocks is Old Captain wit verrassend lekker, ook in de mix.

Old Captain bruine rum is een krachtige blend van verschillende,. Productbeschrijving; Productreviews; Eigen tags . Old Captain Bruin Rum is een goed gerijpt, krachtige mix van verschillende Caribische rum, met een gla fruitig. Review of Very Old Captain Artisan Crafted Dark Rum Philippines. Very Old Captain Artisan-Crafted Dark Rum is a step up from the average Philippine rum.


It's not particularly exciting but it doesn't break the . When first confronted with this gorgeous bottle of rum, I had to go way back (way, way back!) into the memory banks to remember Disteleria . Een bruine rum met een zacht karakter aan de ene kant maar met uitgesproken aroma's aan de andere kant, een tegenstelling die mooi in balans is gebracht . De Old Captain Brown (70cl) is bij Drank. Een zacht zoete en fruitige rum van abrikozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts