vrijdag 2 mei 2014

Fiskars heggenschaar

Fiskars heggenscharen zijn geschikt voor diverse klussen in de tuin, zoals het snoeien van een heg en het snoeien van struiken en bosjes. Het transmissiemechanisme van de Fiskars heggenscharen maakt het mogelijk om de kracht volledig over de messen te . Fiskars Heggenscharen koop je eenvoudig online bij bol.

Met de Fiskars PowerGear Transmissie HSis het snoeien lichter, makkelijker en minder vermoeiend. De juiste prijs voor een Fiskars Hedge Shear vind en vergelijk je op KIESKEURIG. Handmatig Heggenschaar Fiskars HSjaar garantie.


Fiskars Heggenschaar HS1Quantum Transmissie - cm.

Fiskars Heggenschaar HSPowergear Transmissie - cm.

Nieuwe fiskars heggenschaar, originele prijskaartje zit er nog op namelijk euro. Met deze heggenschaar van Fiskars hoef je minder kracht uit te oefenen om te knippen. De teflonlaag zorgt voor een minimum aan wrijving bij het knippen.


Een Fiskars heggenschaar transmissie PowerGear koop je op budgetwereld. Schrijf de eerste review over dit product. Levering binnen uur; Gratis verzending euro.


U bevindt zich hier: Home ; Fiskars heggenschaar Singlestep 1001433 . Fiskars HSheggenschaar Deze heggenschaar van het merk Fiskars is zeer geschikt voor het gemakkelijk in vorm snoeien van heggen, ook geschikt voor . Fiskars Amboss Takkenschaar 80cm - LPowerGear 112480. Fiskars Power-Lever Amboss - Telescoop heggeschaar 1mm. Fiskars heggenschaar voorzien van een krachtige tandwielwerking voor een verhoogde capaciteit.


Bladlengte cm, totale lengte 5cm, gewicht 7gram. Op Knibble vind je de Fiskars heggenschaar die het beste past bij jouw wensen voor de allervoordeligste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts