dinsdag 20 mei 2014

Liftware kopen

Liftware's selection of stabilizing and leveling handles and attachments are designed to help people with hand tremor or limited hand and arm mobility retain . Met Lift Ware lepel en vork wordt eten voor o. Productbeschrijving; Slimme lepel en vork kopen in VS .

ARC-pen; Gyroglove; Liftware lepel; Scootmobiel, rolstoel en aangepast huis; Slimme. Een liftware lepel kun je on-line kopen voor US$ 1(op 31-1-2016) bij . Liftware herstelt de onafhankelijkhei het vertrouwen, en de waardigheid van mensen met tremoren. Deze slimme lepel registreert de tremor en stabiliseert zich .

De Liftware lepel helpt mensen met Parkinson om normaal te kunnen eten. Parkinson patiënten hebben last van een zware trilling in hun lichaam. Het bedrijf Lift Laps ontwikkelde de Liftware lepel voor mensen die last hebben van bevende handen.


In het handvat zitten sensoren die elke beweging meten . De Liftware Spoon van Lift Labs is een lepel die een groot deel van de handtrillingen van Parkinson-patiënten kan opvangen. De Liftware is te koop voor $29 meldt The Huffington Post. In plaats van een lepel kunnen er ook andere elementen aan de handgreep . De lepel – Liftware genaamd – is door onderzoekers en engineers speciaal ontwikkeld voor mensen met een tremor.


Buy Liftware Steady Starter Kit on Amazon. Daarbij kun je een opzetstuk van een vork of een lepel kopen. Meer informatie over deze Liftware Spoon is te vinden op Lift Labs. De Liftware Spoon komt met een bijbehorende app die trilbewegingen registreert, waardoor Parkinsonpatiënten het verloop van hun . De bedenkers van het nieuwe Liftware-bestek wilden dat. Video: 'Liftware' bestek detecteert handtrillingen en stabiliseert automatisch.


De techniek staat voor niets, maar uitvindingen als deze kunnen . De Liftware Spoon is een lepel die zichzelf stabiliseert. Lift Ware Price Comparison, Prijs Trends voor Lift Ware als referentie. Koop Lift Ware aan lage prijzen op Aliexpress.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts