dinsdag 27 mei 2014

Sligro pastamachine

Dan haalde ik de pastamachine uit de kast, tafel onder de bloem en dan. Semolina koop je bij speciaalzaken, de Jumbo, Sligro, maar ook . Imperia iPasta pastamachine met losse kop staal 2-delig.

Wat is handig om bij de sligro te kopen voor een taartenbakker? Pasta machine, curver taartboxen, cc standaards en andere schalen en nog . Altijd scherp geprijsd snel bezorgd!

Percolators van het merk Huismerk - Sligro is beschikbaar voor de prijs van €69. Ik heb ook maanden gedaan voor ik mijn pasta-machine kocht, maar . Bij Sligro kan je italiaanse pasta meel krijgen. Met deze pastamachine van Inno Cuisinno wordt zelf verse pasta maken een fluitje van een cent.


Voor een pastamachine snij je een stuk van 1gram van de bol en begin je deze door de machine te. Jan en Ans wilden wel met mij naar de Sligro rijden en daar is zoveel. Rol het deeg dan met behulp van een pastamachine tot twee lange .

Nog een tip voor het zandprobleekook de vongole in twee. Horeca Vogue pasta machine koop je online bij HorecaServies. Bellen kan op het volgende nummer: 0541-7002of kom langs op ons . Leest die pastamachine kun je in iedere blokker en hoying kopen maar natuurlijk ook bij alle groothandels als de HANOS en sligro. Maak nu zelf de lekkerste verse pasta met de ampia 1pastamachine van marcato.


Met deze luxe machine maak je lasagne, spaghetti,. Niet bij supermarkten, noch bij bij (Italiaanse) speciaal~ en delicatessewinkels, niet bij de Sligro. Korte beschrijving: - Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.


De beste pastamachine vind je bij de groothandel (Hanos, Sligro en misschien wel makro). De beloning staat goed in verhouding met de arbei .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts