maandag 5 mei 2014

Mini cupcake vormpjes xenos

Met deze mini cupcakevormpjes maak je van ieder hapje een klein feestje! De vormpjes zijn namelijk geruit met roze en wit, en hebben een leuke print met . Met deze leuke mini cupcakevormpjes maak je allerlei kleine cakejes. Gebruik deze mini cupcakevormpjes om feestelijke mini cakejes te bakken, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Met deze mini cupcakevorm kun je in een handomdraai maar liefst muffins bakken. Deze mini cupcakes zijn erg leuk om bijvoorbeeld uit te delen.


Met deze set van cupcake vormpjes kun je er weer even tegenaan in de. De set heeft roze, groene en blauwe vormpjes, leuk! Deze mini springvorm heeft een diameter van cm en is cm hoog. Met deze set siliconen cupcakevormpjes kun je allemaal lekkere cupcakes bakken. Met deze set siliconen cupcakevormpjes in verschillende kleuren kun je.


Om cupcakes te bakken heb je uiteraard vormpjes nodig. Met deze bakvorm maak je zelf leuke, kleine cupcakes. De mini cakevorm is gemaakt van siliconen en is daardoor heel praktisch in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts