donderdag 29 mei 2014

Voorraadpot xenos

Voorraadpot Fido met klemdeksel - liter. Fido-voorraadpotten met klemdeksel zijn helemaal hip. Gebruik ze om voedingsmiddelen in te bewaren, als vaas of . Deze rustieke voorraadpot is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens. Berg je pasta, rijst of suiker prachtig op in deze Fido voorraadpot met klemdeksel.


Voorraadpot Fido met klemdeksel - liter. In deze Fido-voorraadpot met een inhoud van liter, kun je allerlei voedingsmiddelen luchtdicht bewaren. Voorraadpot Fido met klemdeksel - liter.


Leuk je keuken op met deze Fido-voorraadpot. De pot heeft een inhoud van liter, dus je kunt hem gebruiken voor . Leuk je keuken op met een gevulde Fido-voorraadpot met klemdeksel. Beleef de nostalgie van vroeger dankzij dit kleine Fido-voorraadpotje met klemdeksel. Bewaar pasta, rijst of snoep op een leuke manier in deze transparante voorraadpot.


De mini voorraadpot heeft een inhoud van 1ml, waardoor je deze kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Ook leuk om als cadeau te geven met iets . Vershoud-voorraadpot, 2-delige set, van elk formaat één.

Bredemeijer Lund Witte 1gram Voorraadpot. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij,. Bestel voorraadpot glas kurk dia14x27cm voor 13. Reclamefolder overzicht van winkels met Voorraadpot acties en. Wij houden het assortiment nauwkeurig in de gaten.


Zowel voor in de keuken als in de woonkamer of voorraadkast is een grote glazen voorraadpot heel gaaf. Xenos brengt ze voor u mee uit alle windstreken van de wereld. Xenos is opgericht te 's-Hertogenbosch in 19als onderdeel van de SHV groep na hun overname van De Gruyter in 1971.


Voorraadpot Fido met klemdeksel - liter aanbieding van Xenos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts