vrijdag 20 mei 2016

Stoommandje bamboe gebruiken

Als je weleens in Azië bent geweest, is de kans groot dat het beeld van rijen bamboe stoommandjes niet van je netvlies is af te krijgen. Droog stomen gaat zo: je doet je ingrediënten in een stoommandje zónder dat je groenten in. Zet je bamboe mandje erop en stomen maar.

Je kunt een stoompan gebruiken, maar ook een stoommandje van roestvast staal of bamboe. Zet deze stabiel op een pan met kokend water. Alleen de geur al van het bamboe stoommandje smaakt naar meer.


En je stoomt er werkelijk waar alles in wat je wil.

Een bamboemandje is een goedkope stoomkoker in combinatie met je wok. Stoommandjes worden in de Chinese keuken gebruikt, al kom je ze ook tegen in de Japanse waar. Antiaanbaklaag van teflon, tips over gebruik en onderhoud . Stapel één of meerdere bamboe stoommandjes op elkaar en sluit het bovenste. Deze uitklapbare stoomwaaier kan je gebruiken in een grote of kleine pan. Je kunt stoommandjes van kunststof krijgen of van bamboe.


Gebruik je een groentebedje dan zal de stoomtijd iets langer zijn. Alle manieren van stomen op 'n rijtje: bamboe stoommandje,. Bedenk welke borden of bordjes je graag zou gebruiken en check of die .

Bij de toko hadden we dumplings gekocht, en zo'n bamboe stoommandje met deksel erbij om ze in stijl te stomen. De dumplings waren heerlijk, maar nu vraag . Met het gebruik van een stoommandje blijven de vitamines langer bewaard. In ons assortiment vindt u verscheidene stoommandjes van bamboe en roestvrij . Zo'n stoommandje is een wondertje van simpelhei gepaard aan effectiviteit. Gebruik nooit zeep, de smaak trekt in de bamboe. Van de gember heb je maar een klein beetje nodig, gebruik.


De bamboe stoommand is nu met korting verkrijgbaar in de Smulweb Shop! Maar je kunt er ook een (bamboe) stoommandje uit de Chinese winkel of een uitvouwbare stoombloem voor gebruiken. Stomen is een erg gezonde bereiding van voedsel omdat men geen gebruik. Om te stomen maakt u gebruik van de traditionele bamboe stoommandjes die in . Wanneer je een wok hebt kun je deze ook heel goed gebruiken. Of je koopt voor een paar euro bamboe stoommandjes bij de toko.


Recepten van bamboe stoommandje recepten. Stoompan, stomer, (bamboe) stoommandje, bamboo steamer,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts