woensdag 25 mei 2016

Harrie leenders lobbe

Dat is maar heel weinig en dat is bijzonder. Met zijn oervorm gaat de Lobbe back-to-basic. Hij is voorzien van de modernste technieken.

Een uitgekiende verbranding en massieve zijstenen die de warmte . De Lobbe van Harrie Leenders is de kleine broer van de Boxer plus. De kachel is opgebouwd uit veel massa met de . De Lobbe is een nieuw telg in het Harrie Leenders assortiment.

De Lobbe is een compacte houtkachel en is bekleed met beton. Vanaf nu kunt U de nieuwe Harrie Leenders Lobbe bezichtigen in onze showroom. Een uitgekiende verbranding en massieve zijstenen die een heerlijk zachte warmte uitstralen. Harrie Leenders heeft zijn productgamma uitgebreid met de nieuwe houtkachel Lobbe. Deze compacte houtkachel is het kleine broertje van de succesvolle . Lobbe is het kleine broertje van Boxer Plus en Mats.


Harrie Leenders heeft een nieuwe foto toegevoegd. Maakt ons niet uit, de Lobbe is er klaar voor.

Klik hier voor specificaties en maattekeningen. Harrie Leenders Lobbe Wood Burning Stove 8kW. The archetypal design of the Lobbe takes us back to basics.


Gisteren waren wij aanwezig op de dealer dag van Harrie Leenders. Zoals op de foto te zien; de mooie Lobbe, het broertje van de Mats. Op deze dag werden de nieuwe modellen onthuld van Harrie Leenders. A Harrie Leenders fireplace is of exceptional quality. Het hoeft natuurlijk niet per se een Leenders kachel te zijn.


De volledig vuurstenen vrbrandingskamer functioneert ook op blokje hout waardoor de Lobbe heel geschikt is voor een kleinere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts