woensdag 25 mei 2016

Pizza magnetron glas water

Spring naar Pizza in een magnetron opwarmen - Zet naast de pizza een kopje of een half glas water in de magnetron neer. Gebruik een schaar om je pizza te knippen en de decoratie ziet er nog steeds. Waarom niet, verwarm de oven voor en doe de pizza er een minuut of in tot hij warm en de bodem wat knapperig is.

In de magnetron gaat sneller, maar zou ik . Wij hebben gewoon een normale magnetron , maar geen oven , en mn vader heeft pizza's in de vriezer hier , en hij zei dat ik het best in de magnetron kan . Pizza's worden bij het opwarmen inde magnetron nooit knapperig of krokant, ook nit op. En omdat wij helemaal klaar zijn met kartonnen pizza's, knoeperharde.

Een handige manier om het water in het voedsel vochtig te houden is een vochtig stuk keukenrol. Met een glazen schaal zit je altijd goed! Het woord pizza stamt uit het jaar 9AD. Pizza, pasta, sushi en nog meer heerlijke gerechten bestel je gemakkelijk en snel via . Pizza opwarmen in de magnetron is nog lekkerder dan normaal! Niet je glas water er vergeten bij te zetten.


Magnetronmaaltijden zijn vaak niet echt denderend en meestal wordt. Doe de pizzapunten dan in de magnetron, mét een glas water ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts