maandag 16 mei 2016

Isoleerbeker

Thermosbekers vind je bij Waterkokerstore. In deze leuke isoleerbeker met 'koffie' print blijft uw koffie lekker lang warm. De dubbelwandige isolatie zorgt voor behoud van koude of warme temperaturen.

Een isoleerbeker met een elegant en stijlvol design. De isoleerbeker in de vorm van een cameralens is super leuk om cadeau te doen aan (hobby) fotografen. Zeer geschikt om je koffie en thee lekker warm in te .

Gsi Outdoors Fl Doppio Commuter isoleerbeker blauw. Gsi Outdoors Stainless Vacuum isoleerbeker groen. RVS afsluitbare dubbelwandige isoleerbeker met een inhoud van 300ml. De dop is luchtdicht afsluitbaar en is voorzien van een siliconen afdichting.


Mepal autobeker voor gebruik in het eerste uur van de autoreis, emsa isoleerbeker voor gebruik tijdens. Handige thermosbeker isoleerbeker van roestvrij staal en kunststof. Voor warme dranken onderweg in de auto of file.


Isoleerbeker - Diversen - de beste selectie van winkels op Internet. Vergelijk de producten en maak eenvoudig uw keuze met .

Eenvoudig te openen en te sluiten door een drukknop en biedt door zijn . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Een logo op uw thermobekers of isoleerbekers is zo gepiept! Zintuig is gespecialiseerd in druktechnieken. Heerlijk koele of juist warme dranken door gebruik van een bedrukte thermobeker of isoleerbekers bedrukken met logo als relatiegeschenk. Dubbelwandige isoleerbeker van roestvrijstaal met gekleurde rubbergrip. Gekleurd kunststof schroefdeksel met drukknopje om de geintegreerde drinkopening . Dubbelwandig vacuüm geïsoleerde beker uit de designed by Toppoint 'Flow' serie.


De mok met omklapdeksel is 1 lekvrij, dus gemakkelijk mee te nemen. Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie! Namelijk over de Isoleerbeker 'cameralens' van de Xenos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts