dinsdag 31 mei 2016

Mepal beker overdruk

Bekijk voor meer informatie het instructiefilmpje van de schoolbeker op. Onderdelen voor de schoolbeker zijn te koop in onze onderdelenshop. Wanneer de Rosti Mepal schoolbeker lekt kunt u dit in de meeste gevallen zelf eenvoudig herstellen.

Mocht er onverhoopt overdruk ontstaan in de beker, dan kan deze veilig via het ventiel ontsnappen. Je eigen Mepal schoolbeker personaliseren doe je bij MyMepal. Kies dan voor de Rosti Mepal Glitter Glamour-drinkbeker met een inhoud van. Mocht er onverhoopt overdruk ontstaan in de beker, dan kan deze veilig via .

Rosti Mepal Campus schoolbeker in vrolijke paarse kleur en een inhoud van 2ml. De beker sluit goed lekvrij af en heeft een overdrukventiel. Rosti Mepal Campus schoolbeker in vrolijke roze kleur en een inhoud van 2ml. Handige schoolbeker met schroefdeksel van Rosti Mepal met afbeelding van Nijntje. De schoolbeker is voorzien van een overdrukventiel, mocht er onverhoopt . Dit ontwerp is gedrukt op een Mepal schoolbeker, waardoor de kwaliteit zeer.


Mocht er onverhoopt overdruk ontstaan in de beker, dan kan deze veilig via het . Mepal Take a break beker De Wit Schijndel.

Mocht er onverhoopt overdruk ontstaan in de beker dan kan deze veilig via het ventiel ontsnappen. Met deze mooie Rosti Mepal PAW Patrol pop-up schoolbeker neem je jouw. Deze Freek Vonk schoolbeker van 2ml van het merk Mepal Rosti is er een.


De speciale afdichtring in de schroefdeksel zorgt voor een hermetische sluiting en de schoolbeker is voorzien van een overdrukventiel. Rosti Mepal heeft een nieuwe serie uitgebracht van Woezel Pip. Dit zorgt ervoor dat er geen overdruk kan ontstaan in de beker.


Kies dan voor deze Campus schoolbeker van Rosti Mepal met een inhoud. Mepal Schoolbeker 275ML Frozen kopen bij babyentiener. Mocht er onverhoopt overdruk ontstaan in de beker, dan kan deze veilig via het ventiel . Van My Mepal mochten wij iets leuks uitzoeken om te proberen, dus wij hebben samen een mooie.


Verder zit er een overdrukventiel in de beker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts