maandag 30 mei 2016

Race planet delft delft

Op de contactpagina vind je de adressen van en de routebeschrijving naar Race Planet in Amsterdam, Delft en Zandvoort. Op onze website vind je een overzicht van al onze activiteiten zoals Circuit rijden, karten, bowlen en lasergamen. Je vindt Race Planet in Amsterdam en Delft.

Kartbanen - Bleekemolen Race Planet Delft - Delft. Avondje karten op de indoor kartbaan van delft, snelste ronde op de middel lange baan, 6seconde. Alle informatie over het karten bij de kartbaan Bleekemolen Race Planet Delft in Delft.


Indoorbaan Kleveringweg 26LZ Delft Zuid-Holland.

Restaurants in de buurt van Bleekemolens Race Planet Delft op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van Bleekemolens . Ga met familie of vrienden karten bij Bleekemolens Race Planet in Delft en laat die jongensdromen werkelijkheid worden. Bleekemolens Race Planet Delft In Delft kunt u racen op een baan die zich uitstrekt over meerdere verdiepingen, dit is zeker de moeite waard. Bleekemolens Race Planet Delft introduceerde een nieuw fenomeen in Nederland: kartbanen die zich over meerdere verdiepingen uitstrekken. Normaal altijd een leuke ervaring bij Race Planet Amsterdam maar vandaag.


Nooit gedacht dat je zo hard door de bocht kon met jouw kart. Race Planet is the company of race car drivers Michael, Sebastiaan and. Bij Bleekemolens Race Planet in Delft kun je karten met piepende banden en rokend rubber.

Karten haalt de snelheidsduivel in je naar boven. Bleekemolens Race Planet Delft, Delft , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . De meetingdienst Bleekemolens Race Planet Delft in Delft beheert nog niet deze pagina en kan daarom nog niet reageren op reviews en nadere informatie . Hebben jullie ook al eerder meegemaakt dat het personeel bij Race Planet in Delft totaal niet ingrijpt in situaties waar dat wel te verwachten is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts