donderdag 27 juli 2017

Leuke thee mokken

Verras je oma met deze leuke kleurrijke oma mok! De beker heeft een hoogte van centimeter en een diameter van centimeter. Leuke mokken maken het drinken van je koffie of thee extra feestelijk. Wanneer je tegen grappige mokken aankijkt in je keukenkastje, krijg je nog meer zin om . De andere bijzondere, grappige maar vooral leuke mokken vind je hieronder.


De Cookie Monster mok combineert koffie of thee met koekjes! Bekijk ons uitgebreide assortiment met originele en mooie mokken op onze shop!

Mokken voor thee, koffie of chocolademelk: uit een mok drinkt het altijd fijn. Daarom vind je op Myhomeshopping een groot aantal mokken van verschillende . Ontdek 2Mokken van topmerken als Villeroy Boch, Blond Amsterdam ASA. Ideaal voor een kopje thee, koffie of cappuccino. Leuke witte mok van porselein met een vos, hert, eekhoorn of egel erop.


De grappige Mok van de Thee van het Voorschrift. De grappige koffie van organisatiecitaten vormt koffiemok. Een mok is een drinkbeker voor je koffie, thee, melk of warme . Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in.

Cappuccino Mok Carla met lepel - 8xHcm - Beige (met gele opdruk). Blokker heeft een ruim assortiment mokken en kopjes. Van koffiekopjes en espressokopjes tot aan theemokken en bekers voor warme chocolademelk.


Schaf voor de theedrinkers ook wat theemokken aan, dan hoef je minder vaak op te. Van koffiebekers tot champagneglazen, hier vind je de leukste en mooiste koppen, mokken en glazen. Voor je lekker gaat zitten met een goed boek maak je natuurlijk eerst een lekkere kop koffie of thee. Maar zo'n 'basic bakkie' is tegenwoordig . Wie wordt er nou niet blij van leuke thee koffie mokken? En het liefst moet hij nog zo groot mogelijk zijn zodat er héél veel . Maar na een lekker kop koffie en thee en je kan er weer helemaal tegen aan.


Bijvoorbeeld grappige mokken en espresso kopjes. Dan drink je iedere ochtend je koffie of thee met een kleine knipoog. Wij zochten mokken uit met een leuke tekst.


Ook heb ik een aantal mokken in mijn kast staan waar ik vaak gebruik van maak. Niet echt standaard thee mokken, gewoon leuke die je niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts