vrijdag 7 juli 2017

Koffie sjabloon maken

Versier uw cappuccino, koffie, caffè latte of latte macchiato door cacao op onze sjablonen en de geschuimde melk te strooien. Voordelig en snel van een eigen ontwerp sjablonen te laten maken. Maak in stappen een eigen sjabloon door uw tekening te uploaden.

Maak latte art sjablonen maken met een Pringles dop. De nieuwste trend: meringue op je koffie. Het handige 'handvat' aan elk sjabloon voorkomt dat je vieze handen krijgt.


De sjablonen zijn gemaakt van plastic en zijn gemakkelijk schoon te maken.

De mogelijkheid om zelf chocolade versieringen te maken op je cappuccino of macciato; Leuke teksten en. Voorwaarden verschillende Koffiesjablonen. Cappuccino sjablonen stuks - Koffie - Cacao sjablonen Met deze sjablonen maak jij gegarandeerd indruk. Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon om je kopje koffie iets.


Je maakt een cappuccino, je houdt er een figuur sjabloon boven en je . Een barista is iemand die van koffie zijn of haar specialiteit heeft gemaakt en Latte Art is. U bevindt zich hier:HomeLijstjesLatte art maken. Een heerlijke cappuchino maak je natuurlijk met een echte espresso.


Met deze cappuccinosjablonen van Aerolatte gaat dat gemakkelijk en snel!

In het geschenkblik zitten verschillende sjablonen. Deze koffie sjablonen maken van jouw koffie een hele bijzondere koffie. Leg het sjabloon op je net gezette kopje koffie, strooi er dan een beetje cacao poeder . Koude proces chocolade koffie zeep maken. Dat is helemaal het geval met deze té leuke sjablonen voor op je cappuccino.


Daarmee maak je in een handomdraai een bakje trouw-koffie voor je lief. Kop iets ongewoons, met unieke items voor gezellige koffie sjabloon van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. Schuim de melk op en schenk deze opgeschuimde warme melk bij de koffie. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, als je het maar uit. Het sjabloon ga je gebruiken om de vorm te ''projecteren'' in je koffie.


Houd het sjabloon boven uw koffie en strooi cacao of poedersuiker erover. U krijgt het tekstbord mee naar huis en een nieuw blik krijtverf in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts