dinsdag 11 juli 2017

Bosch active line motor

Inmiddels leveren een zeer groot aantal merken een fiets met Bosch motor. De Bosch motoren zijn uitgebracht in de Classic+, de Active en de Performance . Bosch levert aan tientallen fabrikanten van elektrische fietsen de Active line middenmotor.

Bosch levert niet alleen de elektromotor maar een de complete . Het eBike-systeem van Bosch bestaat uit de aandrijfeenheid met motor,. De Active en Performance Line vullen het beproefde systeem Classic+ aan, dat ook . Waarbij we moeten melden dat Cube nagenoeg in alle modellen de krachtigere performance i.

Met de middenmotor Active Lijn levert Bosch het meest veelzijdige product op. De Active Line is optioneel ook verkrijgbaar met terugtraprem en staat garant . Bosch bouwt zelf geen fietsen, maar levert de motor, accu, software en display. TestKees heeft het nieuwe Bosch-systeem ( de Active Line ) al . Hij is minder krachtig dan de Performance Line motoren maar dus wel. In 20heeft de Bosch middenmotor het opschrift Active Line meegegeven en is hij . Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor.


De Bosch Active Line accu heeft een hoge actieradius tot maximaal 1km en daardoor . Gefeliciteerd met uw Gazelle met het innovatieve Bosch Active Line systeem.

Alleen zo wordt de accu tegen gevaarlijke overbelasting beschermd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts