woensdag 26 juli 2017

Kenwood waterkoker skm031

Kenwood kMix SKM0Deze originele waterkoker van Kenwood ziet er niet alleen heel leuk uit, hij is ook nog eens erg functioneel. De retro-design kMix Traditionele Waterkoker SKM zorgt ervoor dat hij opvalt in je keuken! De Kenwood kMix SKM0Rood ziet er uit als een traditionele fluitketel maar functioneert gewoon als een waterkoker.


Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor waterkoker Kenwood SKM 031. De Kenwood kMix SKM0waterkoker in de vorm van een fluitketel met een rood geverfde metalen behuizing heeft een vermogen van 22watt. Voeg een vrolijke noot toe aan het ontbijt met een kleurrijke Kenwood kMix Waterkoker.


Kenwood KMIX Waterkoker: Meer informatie of bestellen?

De Kenwood kMix SKM0waterkoker heeft de vorm van een fluitketel, liter inhou RVS-behuizing en een vermogen van 22Watt. Kenwood; Schrijf een review; Gratis verzending; Direct Leverbaar. De Kenwood SKM waterkoker fleurt elke keuken op!


De SKM heeft een retro design en het uiterlijk van een fluitketel. Hij ziet er niet alleen heel erg stijlvol uit, . Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw waterkoker. Het retro-design van de kMix Traditionele Waterkoker zorgt ervoor dat hij opvalt in uw keuken!


Deze Kenwood kMix traditionele waterkoker heeft een vermogen . Creëer een retro sfeer in uw keuken met de traditionele Waterkoker kMix SKM031A van Kenwood.

Het zwarte retro-design zorgt direct voor een unieke look. KENWOOD Waterkoker SKM0koop je op Kijkshop. Deel dit product: Meer informatie op de website van de fabrikant. Kenwood kMix SKM0waterkoker (nieuw apparaat).


Schrijf de eerste review over dit product. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve waterkoker in een traditioneel jasje dan is deze kMix waterkoker in de vorm van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts