dinsdag 4 juli 2017

Glazen schaaltje met deksel

Ballarini Gli Speciali ovenschaal met glazen deksel - cm. Pyrex Cook Store Plus ovenschaal met deksel - x x cm.

IKEA - FÖRTROLIG, Schaal met deksel, De klemdeksel maakt de pot aromadicht, zodat het voedsel langer vers blijft. Deze taartschaal heeft een deksel van hoogwaardige plastic… Meer. Deze glazen schaal met stolp past heel goed op een modieuze salontafel.

Etagère met twee verdiepingen gemaakt van aluminum met glazen platen. Schaaltje met deksel doorsnede: x cm van het merk Clayre Eef - Artikelnummer 6GL05- Materiaal: glas. Koop of Verkoop schaal met deksel op Marktplaats. Antiek of vintage Schaaltje, Deksel of Kom, Japans.


Glazen schaaltje met deksel en zilveren voet. Oud houten schaaltje met deksel facet geslepen glas.

Deze rode Impressions ovenschaal van Pyrex is x cm, gemaakt van extra sterk. In deze vuurvaste glazen ovenschaal inclusief deksel van 500° by . Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Materiaal: glas Afmetingen: diameter 3 . Pyrex is een toonaangevend merk op het gebied van kookgerei met zijn historische vuurvaste producten voor zowel het bereiden, bakken en koken, als het . De glazen bewaarschalen van Onyx zijn gemaakt van borosilicaatglas met een deksel van roestvrijstaal.


Door de siliconen afdichting kunnen levensmiddelen . De glazen ovenschalen van LockLock hebben een perfect sluitende deksel. Zo kun je je ovengerechten reukloos bewaren in koelkast en vriezer. Zonder deksel is de schotel te gebruiken als ovenschaal. Het is een mooie glazen schaal met deksel die snel en netjes is verzonden door Oldenhof.


De glazen schaal met deksel van Royal VKB is vaatwasserbestendig. Je kunt de schaal afdekken met de bijgeleverde passende deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts