donderdag 20 juli 2017

Chocomel mok

Nutricia Chocomel mokken, Chocomel bekers, de enige echte. Deze échte chocomel mokken zijn een must voor de liefhebber! Op een koude dag komt deze mok helemaal tot zijn recht in .

Originele CHOCOMEL mok van Nutricia - vintage. Afmeting: circa cm hoog, diameter circa cm. Benieuwd hoeveel een machine in uw zaak voor u kan opleveren?


Shopt u vooral verder binnen onze webshop voor andere interessante artikelen.

De originele gele Chocomel mok van Nutricia. Bodum Mok Bistro Porselein Wit 3ml - Stuks.

Wow wat zou ik graag zo'n chocomel mok willen :) De chocomel haal ik wel in de winkel :) Maar vindt die mokken zo lekker drinken ;) kijk er al jaren voor. De prijs van dit artikel geldt inclusief schoonmaakkosten. Chocomel (in België bekend onder de naam Cécémel) is een merk chocolademelk van Nutricia, tegenwoordig geproduceerd door FrieslandCampina.


In Nederland (bijna) niet meer verkrijgbaar maar wel bij Dutchstore: de leuke gele originele mok van Chocomel. Chocomel is al meer dan jaar de enige èchte chocoladedrank van Nederland. U kunt Chocomel Hot perfect serveren met de Chocomel mok, schotel en . Dat hebben ze bij Chocomel toch goed voor elkaar.


De fabrikant serveert hun chocolademelk al jaren in een oranje mok. Zoals onlangs een productvergroting van de nieuwe Chocomel mok. Het bureau verantwoordelijk voor de activatie: 'Wij vullen voor de ValthoGroup de . Zie hieronder voor mijn mooie serie Chocomel-mokken: Mooi zijn ze hé?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts