dinsdag 18 juli 2017

Functie trommelrib

WIAL14 prima machine, niets over te klagen. Nu zijn na die jaren trouwe dienst de trommelribben afgebroken, het begon m. Onlangs is een trommelrib of wasrib in onze wasmachine afgebroken.

Helaas is de garantie inmiddels verlopen. Alleen na week viel er trommelrib eruit en na maand de tweede(dus van de 3). Aangezien die dingen echt een functie hebben,heb ik . Om een trommel trommelrib was meenemer te vervangen kunt u een kleine dunne schoevendraaier gebruiken let op hoe de oude in de .

Ontbrekend: functieZanussi wasmachine binnenkant trommel sc - Forum Wasmachines. Ik had dit ook de schoepen er af wou eerst nieuwe bestellen ,maar ik heb ze met tie rips weer vast gezet door de gleufjes van de schoep en . De functie van de spoelstop is het wasproces net voor het centrifugeren te onderbreken. Het wasgoed blijft dan in het water liggen.


Deze functie kan worden ingesteld tijdens het. Wrijf alle trommelribben met een zachte doek die in azijn. Reinig de pluizenfilter en de trommelribben.


DOSERING MET ECO PROGRAMMA'S OF ECO FUNCTIE KNOP. Whirlpool Trommelrib gaatjes, klemmen 480111104187134111099€ 1Nu .

Trommelrib gaten klemmen wasmachine 481202308115. Bij de functie AutoSense worden de cyclustij het water- en energieverbruik automatisch . Trommelrib Meenemer hoog model wasmachine 289600289673. Dit model beschikt niet over een hands-free functie. Door onze zeer uitgebreide zoek functie kunt u makkelijk en snel het onderdeel.


Hoover trommelrib wasmachine Hoover wasmachine trommelrib Trommelrib . In een wasmachine zitten tientallen onderdelen: van een trommelrib tot een deurgreep. Wellicht een overbodige functie op de website van KiesKeurig? In een wasmachine zitten tientallen onderdelen van een trommelrib tot een deurgreep. Schakel uw wasmachine uit tussen de wasbeurten de stand-by-functie . Deze functies moeten worden geselecteerd nadat u het.


Electrolux wasmachine 14toeren kg opfris functie invertor motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts