dinsdag 23 mei 2017

Weitebrood gezond

Voedingswaarde weitebrood per snee (gram). Weitebrood bevat kcal, gram koolhydraten, gram vetten en gram eiwitten. Het goede imago van brood ligt onder vuur.

Brood zou gezondheidsproblemen veroorzaken en dik maken. Broden die van de gehele graankorrel worden gemaakt zijn goed voor de gezondheid. De verzadigende vezels in het brood helpen onder . Daar het voor de gezondheid van veel belang is , en het met regt de Haf des levens genoemd wordt. Het weitebrood is ligter, doch het roggebrood voedzamer.


Altijd had ik het idee gezond bezig te zijn met eten, gewoon elke dag. Een heerlijke variatie tussen alle broodsoorten met de smaak van wit en de gezondheid van bruin. Informatie over broo broodsoorten, voeding, gezond eten en De Snelle Keuken. Die komen in zeer veel gezonde natuurlijke producten voor.


Een FODMAP-arm dieet mag dan ook niet zomaar toegepast worden. Het vervangen van witte producten zoals witbroo witte pasta en witte rijst door volkorenbroo volkoren pasta en zilvervliesrijst geeft winst voor de gezondheid. Wie gezond eet, haalt tussen de en van de energie uit koolhydraten.


Brood is een belangrijke bron van jodium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts