dinsdag 16 mei 2017

Goedewaagen plateel

In 19betrok Goedewaagen een voor die tijd ultra-moderne nieuwe fabriek aan het Jaagpad in. De Plateel- en Tegelbakkerij De Distel (1894) in Amsterdam. Kop en schotel goedewaagen alleen op te halen op terschelling oosterend kijk ook bij.

Gouds plateel van Royal Goedewaagen worden op traditionele en ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. De donkerkleurige Gouds Plateel 'Laila' collectie, wat overigens Perzisch is voor tulp, bestaat uit zestien verschillende modellen. Royal Goedewaagen maakt al meer dan 4jaar aardewerk, keramiek en Delfts Blauw met passie. Passie voor onze innovatieve ontwerpen, traditionele .

Goedewaagen is een in Gouda gesticht keramisch bedrijf, dat in 19verplaatst. Op januari 17deed Dirk Goedewaagen in Gouda zijn meesterproef als . Goedewaagen Plateel pijp ter gelegenheid van de KLM vlucht van de Uiver van Londen naar Melbourne. Informatie pagina over het Keramisch Museum Goedewaagen.


Museum bij bakkerij, Goedewaagen plateel, sieraardewerk en serviezen in wisselende . Dirck Goedewaagen opgenomen in het Goudse. Traditioneel Gouds Plateel: Amata Kandelaar 24cm Handbeschilderd traditioneel . Royal Goedewaagen, Goudamodelnummer 4G, decor Zomerconditie: gaafnummer: 3731. Polychroom gedecoreerd aardewerk vaas Iscra geschilderd door Adrianus de Jong uitvoering .

Een Gouda plateel drie delig kaststel gemerkt Zuid Hollan Gouda. Herdenkingsschotel, Goedewaagen Gouda, 19Details. Stel plateel schaaltjes, Zuid-Hollan Gouda, ca. PL25-(Goedewaagen Gouda) Twee-orenvaas.


Het gebruiksaardewerk en plateel dat door Goedewaagen is vervaardig is wel aanwezig, maar niet in opvallende hoeveelheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts