vrijdag 19 mei 2017

Av sparta zuiderpark

De atletiekbaan van AV Sparta in het Zuiderpark, Den Haag. Informatie over de Sparta accommodatie in het Zuiderpark in Den Haag. De atletiekbaan van AV Sparta in het Zuiderpark, Den Haag .

Atletiekvereniging met vestigingen in het Zuiderpark in Den Haag en op Westvliet in Voorburg. Op de dinsdag- en donderdagavond is het mogelijk een afspraak te maken, op de locatie Zuiderpark. De trainingstijden van de loopgroepen in het Zuiderpark, Den Haag. Hieronder het tijdschema van de trainingen voor de . AV Sparta heeft een verenigingsbestuur dat verantwoordelijk is voor zowel locatie Voorburg (Westviet) als voor locatie Zuiderpark. Agnes traint de gevorderde lopers vanaf minuten op de km, in het Zuiderpark.


Trainingstijden: dinsdag- en donderdagavond 19. Om daar met elkaar het glas op te heffen zijn er op maandagavond januari (Westvliet, jeugd Zuiderpark) en op dinsdagavond januari in . Sparta organiseert een loopcursus als voorbereiding op de City-Pier-City loop op maart 2017 . Hieronder vind u de trainingstijden voor de jeugd trainingen op locatie Zuiderpark in Den Haag.

De trainingen zijn ingedeeld naar leeftijd en onderaan de . Op het terrein naast de Atletiekbaan van AV Sparta, werkt de gemeente Den Haag aan de bouw van Sportcampus Zuiderpark. Rob traint de ochtendgroepen in het Zuiderpark. Trainingstijden: maandag-, woensdag- en vrijdagochtend 9. AV Sparta is een atletiekvereniging met twee vestigingen: in het Zuiderpark in Den Haag, en op.


Overigens kan de recreatieve hardloper ook overdag trainen bij AV Sparta. Dat gebeurt in het Zuiderpark op maandag- , woensdag- en vrijdag-ochtend van 9. ABCD Instuif Zuiderpark bij AV Sparta te Den Haag. Inschrijven op september kan bij het wedstrijdsecretariaat tot minuten voor de start . Vorige week vroeg Robin Korvin ons om mee te doen met een instuif in Den haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts