maandag 8 mei 2017

Pols potten ananas zilver

Op zoek naar Pols Potten Ananas porselein cm ? Pols Potten Pineapple heeft de vorm van een ananas en is verkrijgbaar in wit. Pols Potten Pineapple is verkrijgbaar in het wit, zilver, zwart maar ook met een . Deze geglazuurde porseleinen ananas van Pols Potten staat geweldig als decoratie in de kamer of keuken. Pols Potten Bufferlamp Hanglamp (Zilver).


Technische specificaties: materiaal: porselein kleur: zwart, wit, goud en zilver productafmetingen: L15xW15xH32cm designer: pols potten studio.

Deze accessoire van Pols Potten is gemaakt van porselein met een geglazuurde finish. De pineapple, oftwewel ananas is een trend dit seizoen. Witte ananas van porselein: Pols Potten via de Bijenkorf, 6. Bij vtwonen vind je al jouw favoriete Pols Potten producten!

Deze ananas geeft een fruitig tintje aan je huis. Hij is gemaakt van porselein en is zeker een leuk accessoire. Meer dan 3Pols Potten producten online shoppen! Amp;#9829; Bekijk alle Pols Potten producten van verschillende webshops.


De Pols Potten Ananas pot multi roze is verrassend groot en hiermee een echte eye-catcher in uw interieur. Ananas van Pols Potten, een excentriek en eigentijds decoratieobject. Dit porseleinen ontwerp heeft een levensgroot formaat en is geglazuurd in zilver.


DIY kerstballen en nog wat losse zilveren . Bent je dus bijvoorbeeld op zoek naar design pols potten potten of juist goedkopere pols. Dit zijn de eigen woorden van Pols Potten over hun brede collectie woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts