woensdag 3 mei 2017

Schedel waterbuffel

Koop of Verkoop buffel schedel op Marktplaats. Koop of Verkoop waterbuffel schedel op Marktplaats. Buffel schedel,echte buffelschedel, waterbuffel gewei.

Buffel schedel koe hoorn gewei buffelschedel vacht culemborg. Een buffelschedel is te verkrijgen in diverse soorten en maten. Ook is er verschil in kleur te vinden bij verschillende buffelschedels.

Voorzie uw interieur van klasse en exclusiviteit met onze prachtige Thaise waterbuffel schedel. Dit type schedel is niet te massaal maar prima . Indianentooien indianentooi indianen buffel schedel buffel schedels longhorn. Decoratieve grote SCHEDEL WATUSI met gepolijste hoorns.


Decoratieve schedel Thaise WATERBUFFEL met grote hoorns, kan zo aan de muur. Waterbuffel schedel grijze hoorns zwarte punt. Thaise waterbuffel schedel met zwarte hoorns.

Schedels Skeletten - waterbuffel schedel. Zoekt u een mooie originele schedel, trofee of gewei van een water buffel, een buffel trofee, een kop van een waterbuffel, . Prachtige waterbuffel schedel voorzien van haakjes om op te hangen. Ook zeer geschikt om zelf in Ibiza stijl te pimpen. Productomschrijving van Waterbuffel Schedel op Standaard:De totale hoogte is cm, de span breedte is cm en de diepte is cm.


Afmeting incl hoorns ongeveer 70xcm, verschilt per schedel. Categorie: Vachten en geweien Tags: dier, hoorn, ram, Schedel, wild. Mijn vraag is ofdat ik een waterbuffel schedel mee mag nemen vanuit bali?


De schedel is helemaal schoon en ook is hij bewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts