woensdag 31 mei 2017

Denim sloof

Een schort of sloof van spijkerstof is weer helemaal terug, ook in de horeca. Wij leveren denim schorten en sloven waaronder een modieus denim overhemd . Deze mooie denim sloof is voorzien van een zak op het rechterbeen en heeft een afmeting van 100xcm.

Stoer denim sloof in het licht bruin met kangaroo zakken middenvoor van Chaud Devant. Deze denim schorten zijn gemaakt van echte spijkerstof en voorzien van origineel details! Blue Denim sloof van Chaud Devant met kontzak.


Sloof Chaud Devant Black Denim voor uw bedrijf kopen?

Voor custom made sloven met logo kunt u hieronder een offerte . Sloof Chaud Devant 8Black Denim 90x40cm. Korte sloof in black denim van het populaire.

Bestel SLOOF DENIM 40X100CM GRIJS uit Kleding en textiel voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL: Deze korte sloof uit de Pure Denim collectie van Chaud Devant geeft bedienend personeel een stoer uiterlijk. Koop Chef Works Austin denim sloof naturel (BB050) meer over onze Collectie sloven en schorten assortiment bij Nisbets. Hippe uitstraling, echt sportief mooi blauw denim met camel stiksels.


De Pure Denim Collection is sterk, puur, rauw en toont karakter … En is daarom. Korte horeca sloof met zak, gemaakt van soepele lichte 1 biokatoenen canvas. De Pure Denim Collection is sterk, puur, rauw, toont karakter en is daarom de perfecte samensmelting van fashion en workwear.


Sloof kort zwart denim gestreept, lengte cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts