dinsdag 16 mei 2017

Weck klemmen

Weck Glasklemmen zijn voor alle Weckflessen en potten geschikt. Na het afkoelen verwijderd u de klemmen (de pot is immers vacuum gezogen) en kan de . Ze zijn gemaakt uit roestvrij staal (inox) en behouden zelf na vele jaren gebruik hun veerkracht.

Met de weck klemmen op de weckpotten kan men. Om de glasdeksel te sluiten tijdens het steriliseren, minimaal twee weckklemmetjes per weckglas. Bij de ideale sluiting van het WECK-glas kan noch de ring op het deksel, noch. German WECK Jar line in Europe to industrial and domestic canners.


Inmaakklemmen uit roestvaststaal, geschikt voor het gehele assortiment Weck inmaakglas. WECK klemmen of WECK glasklemmen RVS per stuks. Origineel WECK klemmen of ook wel genoemd glasklemmen.


U bent hier: Home ; Westmark weck klemmen. De meest recente uitgave van het bekende Weck inmaakboek met daarin handleidingen, tips en recepten. Onmisbaar voor de beginnende en gevorderde .

Past op alle Weckglazen met Ronde Rand (RR). Verpakt in zakje à Stuks en voorzien van de originele Weck aardbei. Verpakt in zakje à Stuks en voorzien van de originele Weck aardbei. HuishoudelijkWeck artikelenWeck klemmen stuks.


P1- WECK Roestvrij stalen veerklemmen. De WECK-klemmen in het verzonken gedeelte van het deksel plaatsen. Het lipje van de klemmen naar beneden drukken totdat dit onder de uitstekende rand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts