dinsdag 2 mei 2017

Ijskoffie machine horeca

De originele Frozen Cappuccino voor de horeca. Ronnefeldt, ijskoffie machines, chocolademelk machines. Gelita Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, verovert nu ook de.

Vodka) in een zogenaamde 'granita', dit is een type slush machine. Frozen Iceccino bevat een goede marge voor de horeca, is snel te bereiden en is. De ijskoffie-mix wordt bereid met melk in een zogenaamde 'granita', dit is een type slush machine. Het fijne crush ijs zorgt voor een heerlijke, .

Horeca gelegenheden waar je van een huisgemaakte ijskoffie. Door de bewerking in de genoemde machine ontstaat vers crushijs en die geeft een verfrissende smaakbeleving aan de ijskoffie. Naar wens kan er nog een smaakmaker worden toegevoegd zoals siroop of karamel.


Bekijk ook het filmpje 'IJskoffie bereiden'. Met een ijskoffie machine van Dupon Nederland serveert u gegarandeerd de. Denk hierbij aan koffiehuizen, grootwinkelbedrijven, horecagelegenheden en . Tijd die je voor het openen van je horecagelegenheid of in de.


Wat we vinden van de Attibassi ijskoffie machine . Deze week introduceerde FrieslandCampina Lattiz, een melkschuimmachine voor de horeca die in een mum van tijd melkschuim maakt.

Aanvragen voor ijskoffie machines komen al volop binnen! Horeca, met een interessante constructie voor de machine. Horeca klanten die vóór juli op de webShop bestellen krijgen een speciale extra korting.


Deze mooie nieuwe beurs is DE inspiratiebron voor succesvolle horeca ondernemers, en voor. Scanwic heeft een totaaloplossing voor de Horeca, met een interessante constructie voor de . Jura koffiemachines voor thuis of op het werk. Garneer de ijskoffie met een rietje en eventueel een toef slagroom.


Caffettino is het adres voor het huren van een espressomachine voor uw. Wij verhuren professionele espressomachines die voldoen aan alle vereisten. Caffettino Koffiecatering is onderdeel van Horeca Groep Nederland.


Batavia Dutch Coffee is een zwarte ijskoffie gezet met ijswater volgens een cold drip methode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts