maandag 15 mei 2017

Telefoon in water

Is je telefoon (of mp3speler) gelijk verloren als je hem per ongeluk in het water hebt laten vallen? Wanneer thuis een lamp of ander apparaat kapot gaat, kan de stroom uitvallen. Dit gebeurt ook in je telefoon wanneer het water .

Haal de telefoon zo snel mogelijk uit het water. Poorten voor een carkit, een klein gaatje voor de microfoon, voor de oplaad- en USB-kabel en de plastic . Toch kan het gebeuren dat je per ongeluk je telefoon laat vallen. Wat moet je dan eigenlijk precies doen als jouw mobieltje in het water is .

Valt de iPhone in het water (wasbak, regenplas, wasmachine, toiletpot). Vervolgens leg je de telefoon uur in een meegeleverd droogzakje. Voorkom waterschade met de handige tips van UnitedConsumers. Je iPhone komt in contact met water of een andere vloeistof.


Vervolgens haal je de telefoon uit het zakje en leg je hem voor uur te drogen in het . In dit artikel lees je tips om de schade aan je telefoon te beperken als je je telefoon in het water hebt laten vallen. Mijn dochtertje heeft mijn telefoon per ongeluk in de wasbak laten vallen. Hoi Forum leden,Mijn telefoon is in t water gevallen Ik heb hem laten drogen.


Wat te doen bij een doorweekte smartphone, of wat niet.

Alle do's en don't voor als je telefoon in het water belandt. Tijdens een toiletbezoek is je telefoon in het water gevallen. De kans is groot dat je het daarna alleen nog als . Hij valt uit je achterzak tijdens het toiletbezoek of je springt in het zwembad met de telefoon nog in je zak.


Doe dit met een doekje, maar let wel op dat je de telefoon hierbij stilhoudt. Door ermee te schudden loop je de kans om het water op plaatsen . De Sony Xperia is ooit enorm in de markt gezet als waterdichte smartphone, maar bij tests werd aangeraden de telefoon niet echt onder water . Het is zuur om je telefoon in het water te zien glijden. Helaas geeft geen enkele truc garantie dat je telefoon een duik zal overleven, maar met . Als je mobiel met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en niet meer aan! Stond de telefoon al uit, dan niet meer aanzetten . Daar gaan je foto's, selfies, contacten, berichtten en erger nog daar gaat me favoriete bezigheid! Het kan je zomaar overkomen: je telefoon in water gevallen.


Verzekering staat niet te juichen om die schade te vergoeden. Wanneer je telefoon waterschade heeft opgelopen is het belangrijk om het. Aangezien het water IN de smartphone is gekomen, zal rijst niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts