dinsdag 27 december 2016

Pizzapan gebruiksaanwijzing

Zet het apparaat niet aan als de pizzapan leeg is. Ik heb gister een hele mooie grote electrische pizzapan (cm). Lees voor gebruik de volledige gebruiksaanwijzing deze is bij de oven ingesloten.

Stap 1: Steek de stekker in het stopcontact en stel de thermostaat in op stand . Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig, deze geeft belangrijke veiligheidsvoorschriften aan voor de installatie, het gebruik en het onderhoud van de oven. Zaterdag zagen wij bij de Hema bij ons in het dorp een Elektrische Pizza Pan staan voor slechts € 1-. Op zondag augustus 2015:schreef Poepoog het volgende: Als je er geen pizza in kan bakken, waarom heet het dan een pizzapan?

Neem de binnenkant van de pizzapan af met een vochtige doek en droog deze. Bij schade veroorzaakt door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing, . Salaam Ayleikoem, Ik heb net een pizzapan gekocht en vroeg me af welke recepten jullie daarvoor hebben of wat jullie er allemaal in maken? Geen ervaaring met de pizzapan, maar als je hem vooral op vakantie wilt gebruiken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts