donderdag 22 december 2016

Koffer bbq

Bbq-collection Ea-455Barbecuebestek Rvs + Koffer Delig. Met deze Koffer BBQ kun je echt overal barbecueën. Door het strakke design is deze barbecue op te klappen als een koffer voor makkelijk transport.

Opvouwbare houtskoolbarbecue inclusief spatel en vleesvork. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Broilfire RVS Koffer Barbecue RVS voor jaren lang BBQ plezier en dubbel gril oppervlak! Compact maar toch veelzijdig door op twee vlakken tegelijkertijd te .

Bestel je Barbecue (BBQ) tegen de scherpste prijs op Blokker. Op werkdagen vóór 22:uur bestel morgen in huis. De kleuren, de riempjes en het deksel maken de BBQ tot een retro koffer, ideaal voor een dag op het strand of in het park. Deze luxe set in een mooie RVS koffer bestaat uit verschillende messen spiezen spatels e. Let op dat u de staalborstel niet gebruikt op het geemailleerde . Dankzij het juiste bbq-gereedschap bereid je alles met het grootste gemak. Na het feest wil je jouw barbecue graag beschermen tegen weer en win dat kan . Met de Kikkerland BBQ koffer neem je je eigen barbecue overal mee naartoe.


Gesloten lijkt het een elegante, karaktervolle koffer.

Open je de koffer echter dan komt er een draagbaar tafelmodel bbq tevoorschijn. Dankzij de deksel die vast te zetten is, kan alles tot een praktische koffer omgetoverd worden zodat de Pic Nic overal mee naar toe genomen kan worden. Uiterst stabiele constructie, fraaie afwerking met gelakt staal. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Professionele BBQ koffer Columbus met uw naam of logo.


We hebben namelijk allerlei toffe barbecues, tools en accessoires voor de BBQ- en grillmasters van . Deze professionele aluminium koffer bevat RVS bbq attributen voor een barbecue op maat! De koffer is ideaal om na de barbecue uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts