vrijdag 23 december 2016

Streetdance bergschenhoek

Dansen als die te gekke streetdancers en hiphoppers bij MTV of SYTYCD. Op oktober staat Jay's Place Bergschenhoek in het teken van de Hip-Hop . Streetdance is een verzamelnaam voor hedendaagse stijlen uit de hip hop cultuur.

In de les wordt er gewerkt aan muziekherkenning, zelfstandig dansen, . Streetdance Sporthal De Ackers-Bergschenhoek. Het Polderhuis, Bergweg Noord Bergschenhoek (Lansingerland). DOTO om te zien wanneer je welke sport kunt doen.

Leslocatie: Sporthal Berghonk Burgemeester van Oostenweg 2661AL Bergschenhoek. Volg nu streetdance danslessen in Bergschenhoek Zuid Holland NL bij Kees. Ook dansles voor kinderen zoals street dance, stijldansen en moderne dans.

Dat kan bij Theater Vlammen in Bergschenhoek. Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba, cumbia, streetdance, house en latin. CKV Nederland ontwikkeld en verzorgd unieke CKV projecten en activiteiten voor middelbare scholen in Bergschenhoek.


Informatie: Helga Sauer geeft les in Het Baken-Berkel en Rodenrijs en De Ackers - Bergschenhoek. Al ruim jaar geeft Dansschool Jelske – the art of moving op een enthousiaste manier lessen streetdance en hip hop. Vanaf jaar is er meer aandacht voor de danstechniek bij Ballet, Moderne Dans en Streetdance.


Leeuwenhoekweg c - Bergschenhoek - 010-8200190. Amsterdam WK 20Polen EK Denemarken 2011 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts