maandag 19 december 2016

Mepal fruitbox met naam

Met deze fruitbox van Mepal neem je gemakkelijk fruit mee voor tijdens de lunch. Kinderkleding en andere basics met je eigen naam of tekst. Met deze fruitbox van Rosti Mepal wordt het meenemen van fruit kinderspel.

Mepal Campus Lunchbox Midi met naam € 95. Persoonlijk fruitbakje of koekendoosje met eigen naam bedrukt. Deze Mepal mini is geschikt voor boterhammen of wat fruit of koek.


Op zoek naar handig fruitbakje voor kinderen, waarmee fruit mee naar school kan worden genomen?

Bestel de Campus fruitbox van Rosti Mepal op . Nieuw in de collectie, de Campus fruitbox! Met deze fruitbox van Rosti Mepal wordt het meenemen van fruit en stukjes fruit kinderspel. Zoek je een fruitbakje of een kleine lunchbox voor de kinderen op school? Bij MyMepal maak je in een handomdraai een leuk en uniek ontwerp.


Met de fruitbox Campus van Rosti Mepal wordt het meenemen van fruit en stukjes fruit kinderspel. De fruitbox is groot genoeg voor een appel, peer of banaan, .

Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen. Nieuw: u kunt er een (onbedrukte) Mepal Campus Fruitbox . Mepal Campus Schoolbeker My Favourite Horse. Vul onderstaand je naam en e-mailadres in en profiteer als VIP van korting en . Mepal Campus FruitboxFruit meenemen in je lunchbox is veel gemakkelijker wanneer je het in deze fruitbox doet. Alle Merknamen, Produktnamen en Logos zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Mepal fruitbox campus - wit online kopen bij BliszCompany. Een stijlvolle Rosti Mepal Lunchset voor naar kantoor, campus of gewoon. De Rosti Mepal Fruitbox Campus past perfect in de lunchbox Campus midi.


Ik mocht van Rosti Mepal een beker, lunchbox midi en een fruitbox uitkiezen uit de “Campus” serie. Ik koos, hoe verassend de Campus serie in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts