maandag 12 december 2016

Huishoudelijke artikelen winkels

Koel Vrieskasten, Vaatwassers, Stofzuigers etc. Winkels in huishoudelijke artikelen draaien slecht jaar. De omzet nam volgens het CBS procent af.

De rest van de detailhandel groeide met 1 . Aandeel branche in totale verkoop huishoudelijke artikelen onder druk. Overzicht van elektronica winkels voor: Wasdrogers, fornuizen, keukenmachines,.

Hiervoor zijn SBI-codes: 47595- Winkels in porcelein en aardewerk, 47596- Winkels in overige huishoudelijke artikelen, 47597- Winkels in huishoudwaren . De branche voor huishoudelijke artikelen is daarmee een van de slechtst presterende. Omzetontwikkeling winkels in huishoudelijke artikelen. Het complete overzicht van alle winkels in huishouden artikelen in Amsterdam. Bekijk hier de adressen, telefoonnummers en kaart met daarop alle winkels in .

Alle artikelen voor in en om je huis, schoonmaak en interieur en alle huishoudtips vind je bij jouw huishoudspecialist Marskramer. WESTERGEEST - Op de fotoavond 'Foestrum in beeld' in de Tredder in Westergeest van december is het thema 'Winkels in huishoudelijke . Op zoek naar winkels waar je leuke woonaccessoires kunt kopen, of vraag je je af wat de openingstijden. Oude en gebruikte huishoudelijke apparaten kunt u inleveren bij uw gemeente. Of bij de winkel waar u een nieuw, soortgelijk apparaat koopt.


Bezuidenhout-Oost: Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n. Een overzicht van bedrijven over Winkels in . Emmen CentruWinkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n. Een overzicht van bedrijven over Winkels in . De onderneming Nieuwe Tijden is gevestigd op Houtmarktpassage 30A te BREDA en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting . De besloten vennootschap Bedden Amsterdam B. Joop van Weezelhof te AMSTERDAM en is actief in de branche Winkels in meubels. In de praktijk zijn dit winkels met luxe artikelen voor de gedekte tafel zoals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts