dinsdag 13 december 2016

Bobby's gin garnituur

Een mooie gin-tonic combinatie met Bobby's Gin, Indian Tonic van Fevertree, sinaasappel en kruidnagel. Bobby's Schiedam Dry Gin is named after our grandfather, Jacobus Alfons, known to. Bobby loved Dutch Jenever, but missed the taste of home, so he started .

Bobby's is Nederlandse gin naar recept van opa Jabobus Alfons. De Bobbys 17cocktail is een kruidige cocktail op basis van gin. Deze heldere kleurloze cocktail dient geserveerd te worden in een gin tonic coupe.


De perfecte gin-tonic is niet zomaar gemaakt.

Je vindt de beste gin-tonic recepten en natuurlijk de lekkerste gins op Gall Gall. Schiedam is zowat het hart van Nederland qua jenevers en gins. Bobby's Dry Gin is een hedendaagse kruidige gin op basis van een receptuur van opa . Bij Bobby's Gin heb je een heel andere smaakcombinatie, namelijk . Bobby's Schiedam Dry Gin is een geurig en complexe gin, gemaakt met een combinatie van lokale en exotische kruiden. Verschil is dat in jenever moutwijn zit terwijl gin is gebaseerd op neutrale.


Bobby's Schiedam Dry Gin, €35 Rozenbottels, kruidnagel, . Onze lievelings is de Bobby's Gin met kruidnagel en sinaasappel. De Gin Tonic met lychee en grapefruit is wat zoeter en een aanrader voor de GT-maagden.

De Bobby's is een Nederlandse gin met Indonesische roots, het verhaal zegt. Als garnituur ga ik voor een zeste van sinaasappel en een paar . Bobby's gin met sinaasappel, kruidnagel en Fever-Tree tonic. Wij bezorgen snacks, milkshakes, gin tonics en frietjes van Tante nel. Het geheim van een perfecte Gin Tonic zit hem in de juiste combinaties van met liefde gemaakte speciale Gins en Tonics, gemaakt van pure ingrediënten! Hier vind je de lekkerste Gin Tonic recepten voor het komende seizoen.


Gin-tonic, dé trend op gebied van mixdranken. Geserveerd in ballonglas met veel ijs en garnering. Sligro biedt alles voor de perfecte gin-tonic.


Nolet's Silver Dry Gin, Sylvius Gin en Bobby's Schiedam Dry Gin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts