vrijdag 16 december 2016

Glazen stolp met haakje

Alle prijzen inclusief BTW, geldig voor de BeneluxGlazen stolp . ALM STOLPZwart houten voetje met glazen stolp. Messing dop en haakje om zakhorloge in te hangen.

Wat een mooie stoere manier om groen toe te voegen in je interieur! Plaats een mooi luchtplantje in deze hangvaas of een stoere cactus. Asa selection grande originale glazen stolp, 32cm (Servies).


Prachtige grote glazen stolp doorsnede 2cm hoogte cm, zo goed als nieuw!

Glazen zakhorloge stolp met donkerbruine houten voet. Insecten doos zwart x cm met haakje. Een luxe glazen stolp met een donker eiken houten voet en vilt aan de onderzijde.


Aan het haakje in de stolp kunt u het zak- of hanghorloge hangen zodat deze . Prachtige set glazen stolpen in oplopende formaten op een houten voet. De kleinste stolp is voorzien van een haakje om een prachtige vondst aan op te . Glazen zakhorloge stolp met zwarte houten voet. Deze geweldig mooie glazen stolp komt uit de collectie van CPCollections. Het haakje waaraan het hangertje hangt, kun je ook verwijderen door middel van .

Mooie stolp om snuisterijen in te leggen. Een stolp met een gouden knop en haak, gemaakt van echt mineraal glas, op een zwarte voet, gemaakt van noten hout. Vul de glazen flesjes en stolpen van Sayila met kleine, persoonlijke decoraties en maak zo een uniek sieraad.


Met deze decoratieve stolp kun je jouw favoriete woonaccessoires een extra mooi plekje geven. Zet er bijvoorbeeld een foto, een plantje of een . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de . Terre Doc Autumn tea party kleine glazen stolp rood 200g. Terre Doc Nature after rain kleine glazen stolp blauw 1st.


Stolp Mintgroen - 12xHcm - Mint groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts