donderdag 21 september 2017

Karten rotterdam prijs

Check hiervoor onze combinatie arrangementen. Losse sessies sessie karten ( min.). Go-Kart-In te Dordrecht biedt u naast het karten op onze spectaculaire Indoor.

Rotterdam, Poeldijk, Zoetermeer, Delft, Utrecht, Gorinchem en Breda. Je vindt Race Planet in Amsterdam en Delft. Dit alles maakt ons circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland.


Actie: nu iedere 3e heat karten voor de helft van de prijs (€ 50)!

AKarting - karten, lasergame, paintball, sumoworstelen, kruisboogschieten, enz. Gorinchem voor kinderen, particulieren en bedrijven. Karten is altijd een groot succes, zeker op de kartbaan van Attractiecentrum Zoetermeer!


Karten in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en de Uithof. Wil je met één of twee personen karten of ben je met een groep onder de personen? Een Vrije Training is een kart-heat (rit) van 12 . Karten,lasergamen, bubble ball,sumoworstelen zijn leuke activiteiten voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Ervaar de G-krachten en de snelheid van de elektrische karts op de kartbaan van De Uithof in Den Haag.


Karten - Bowlen - LaserGames - Paintball - Virtual Sports and Fun - Klim and Adventurepark.

Karten en Lasergamen doe je bij De Kartfabrique. De Kartfabrique ligt aan de rand van Utrecht op Westkanaaldijk 7. Kom gezellig buiten karten in Lelystad op onze outdoorbaan. Voor een bedrijfsfeest, kinderpartijtje bent je bij ons op het goede adres! Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren.


In deze provincie zijn de onderstaande kartbanen gevestigd. Een blauwe marker geeft een indoorbaan aan; een groene . Kom gezellig karten, lasergamen, bowlen of eten. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale acties en win prijzen ! Op het moment dat je niet veilig in de kart zit moeten we je helaas. Voor de prijs van Euro 1per training doen wij in ongeveer een uur . Ook in de kartkleding zijn wij toonaangeven grote voorraa beste prijzen en een goed advies. Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad stellen elk jaar de parkeertarieven vast.


Deze off-road karts zijn uniek in Nederland en zijn door hun lichte gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts