donderdag 28 september 2017

Campina chocolademelk waar te koop

Het bestaat nog wel,het is te koop bij veel kantines in kleine verpakkingen. Volgens mij zijn de grote verpakkingen er helemaal uit. Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL: Campina Chocolademelk is verpakt per beker van 2mL.

Campina chocolademelk is een verse chocolademelk . Chocomel is al meer dan jaar een begrip in Nederland. De romige chocolademelk van Chocomel is voor velen de enige echte. Deze pagina toont Campina melkdrank, chocolademelk folder aanbieding bij Plus - details.

Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bij Albert Heijn doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de . Blader door zo'n 2artikelen, tickets en vouchers en bestel met hoge korting via jouw Eurosparen-account. Kijk nu wat er nieuw, populair of tijdelijk is!


Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website. ChoComel aanbiedingen en prijzen: Er zijn resultaten gevonden van het. Chocomel is een merk chocolademelk, en wordt geproduceerd door FrieslandCampina in . Te koop aangeboden codes voor eurosparen van de waarde van euro per .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts