dinsdag 19 september 2017

Gevarenbord spanje

Ik ga met de camper met fietsen achterop de camper naar Spanje. In de meeste landen van Europa, zoals Duitslan Italië en Spanje, is het verplicht met een markeringsbord de lading aan de achterzijde van de kampeerauto te . Het waarschuwingsbord Spanje is een gevarenbord voor het attenderen van uitstekende ladingen.

Geschikt voor op de caravan en camper etc. Het aluminium gevarenbord spanje van carpoint is een bord van bij cm (l x b ) voor . En hoe zit het eigenlijk met parkeren of pech op de Spanje snelweg? Een reflecterend gevaren bord moet diagonale reflecterende rode strepen hebben.

In Spanje en Italië is een aluminium bord dat geheel reflecterend is verplicht. Ik ga met pasen naar italie en in de zomer naar spanje, het gevarenbord voor Italie kost euro en het bord voor Spanje euro. Ga je op vakantie naar Italië of naar Spanje?

Jasicamp - Artikel informatie 940- Gevarenbord Spanje x voor fietsendrager reflecterend. Soms staat er vermeld: 'alleen geschikt voor Italië', maar soms staat ook o. Hoe zit dat eigenlijk met de regelgeving . Gevarenbord verplicht om te gebruiken wanneer u met een fietsendrager achterop de caravan of camper rijdt. Fiamma gevarenbor gemaakt van lichtgewicht PVC.


In Spanje en Turkije zijn gevarendriehoeken verplicht. In Slowakije is elke vorm van bellen in de auto verboden, dus ook handsfree bellen. Gevarenbord 50x50cm, reflecteren Spanje In Spanje verplicht als u uitstekende delen op of aan uw camper of caravan vervoerd. Wij hebben vaak naar Spanje gereden met fietsenrek en fietsen er achterop.


Nu met caravan en ook gewoon de fietsen achter op de caravan . Alleen in Spanje en Itali� ben je verplicht zo 'n bord te dragen als je achter uistekende lading hebt, zoals b. Gevarenbord aluminium Er zijn twee typen reflecterende borden te koop. In Italie en Spanje moet dit bord in zijn geheel reflecteren en voorzien zijn van . Bord om in onze Fiets hoes te gebruiken, verplicht in o. Spanje, Italie, en Hongarij Afx cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts