woensdag 20 september 2017

Iets zwaars ophangen

Om iets aan een wand van gipsplaten te hangen doe je er goed aan om dat niet enkel te doen d. Pluggen ophangen van bijvoorbeeld een schilderij is met een gipsplaat iets anders dan in een betonnen muur. Omdat de gipsplaat een 'holle plaatwand' is, .

Toegevoegd na minuten: De muur is van steen of gips of weet ik veel, iets hards :) Wat ik nu wil ophangen is een afzuigkap. In ieder huis wil men iets ophangen of aan de muur bevestigen. Maar hoe kunnen we dat veilig ophangen zonder dat het plafond met wieg en kind naar beneden komt zetten? Ophangen badmeubel aan Ytong wandberichtenmaart 2015Ophangen afzuigkap aan plafond van gipsplatenberichtenokt 2012Kapstok ophangen aan GiBo wandberichtenjuli 2010Iets zwaars aan een betonnen plafond hangen.


Zwaar bord van steigerhout aan de muur hangen. Anders kan je iets tussen de verticalen maken en dat op haken ophangen. Door de goede spreiding van deze plug heeft hij buitengewone uitrekwaarden. Gebruik bij voorkeur schroeven die net iets langer zijn dan de plug. Een schilderij, een boekentafel of zelfs een wastafel of toilet kunnen probleemloos aan een Gyproc wand bevestigd worden, mits de juiste werkwijze gevolgd . Gum de potloodlijntjes uit als je klaar bent met het ophangen van het schilderij.


U hoeft geen definitieve beslissing te nemen. Met onze praktische oplossingen kunt u vrijwel alles ophangen – van spiegels tot lijsten – en u kunt het ook weer . Wilt u wat zwaars ophangen, zoals een toiletpot of trapleuning?

De vleugels zetten iets uit en dat voorkomt meedraaien. Nu vormt dit normaal geen enkel probleem, alleen is het iets complexer. Het is vast een heel oud onderwerp maar iets ophangen aan een natuurstenen. Wil je iets zwaarders ophangen dan is het beter in de steen!


Als je bij de betere doe het zelf zaak vraagt naar een plug om iets zwaars op te hangen in een slappe muur zouden ze je de speciale pluggen . Als je er iets heel zwaars aan hangt zal de plug heel blijven, maar trek je de gipsplaat. Iets aan een holle wand ophangen is met zo'n plug geen probleem! ZO DOE JE DAT: POSTERS PRINTS OPHANGEN.


Top Tip: Neem een draad en hang hier iets zwaars aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts