vrijdag 22 september 2017

Brabantia broodtrommel wit

Brabantia broodtrommel met schuifdeksel - wit. Een handige Brabantia broodtrommel met schuifdeksel voor het meenemen van de . Brabantia Broodtrommel met Schuifdeksel - Wit.

Brabantia Broodtrommel met Schuifdeksel - Wit Bekijk . Merk: Brabantia; Kleur: Wit; Materiaal: Kunststof, Metaal, Staal, RVS, Kunststof, Metaal, Staal, RVS; Vorm. Brabantia Broodtrommel met Klepdeksel - Wit 395.

De Brabantia broodtrommel met klepdeksel heeft een compleet vlakke bovenkant, waarop voorraadbussen . Een broodtrommel die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Je krijgt eigenlijk 'extra' ruimte, omdat op de vlakke bovenkant voorraadbussen . Onze broodtrommel met klepdeksel heeft een compleet vlakke bovenkant, waarop. Brabantia Fall Front Bread Bin Brilliant Steel with Matt Black Sides 163463.


De Brabantia broodtrommel met schuifdeksel is handig en eenvoudig op te bergen. Door de vlakke bovenkant is er 'extra' ruimte om voorraadbussen op te . De Brabantia broodtrommel met klepdeksel is een must voor je dagelijkse boterham.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts