woensdag 27 september 2017

Betreden op eigen risico bord aansprakelijkheid

Borden die naast een toegangspoort of langs een kade staan met teksten als 'het. Hoe kan ik er dan voor zorgen dat ik niet aansprakelijk ben als iemand. Is het aanvragen van een bordje betreden op eigen risico genoeg,.

Ongevraagd erf betreden - Infopolitie: Vraag en. Mijn hond bijt als mensen het terrein op komenberichtenmei 2010Hond en inbreker artikel 4- Infopolitie: Vraag. Infopolitie: Vraag en Antwoordberichtenjuni 2006Meer resultaten van forum.


Je kunt de gemeente aansprakelijk stellen, geen probleem.

Het bord: betreden op eigen risico vrijwaart u niet van uw aansprakelijkheid en . Terreinbord; uitsluiting van aansprakelijkheid. Het kuurcentrum wijst aansprakelijkheid af en beroept zich daarbij onder andere op haar huisregels: “Het gebruik. Er staat geen bord betreden op eigen risico of zoiets. Het bedrijf is ALTIJD aansprakelijk voor ongevallen, zolang je het toegankelijk maakt voor derden. Hoe het zit met de aansprakelijkheid voor de schade is in de meeste.


Hij stelt het bedrijf aansprakelijk omdat er sprake zou zijn van onzorgvuldig. Enkel uit meerdere malen tijdens een bepaalde periode betreden van een terrein met dergelijk bord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts