donderdag 21 september 2017

Bosch intuvia display handleiding

Gefeliciteerd met uw Gazelle met het innovatieve Bosch Active Line systeem. Deze handleiding helpt u alle voordelen van uw fiets te ontdekken en op de juiste manier te gebruiken. Ik heb zaterdag 17-12-20een gazelle met Bosch Intuvia display gekocht.

Hoe kan ik de dag-afstand elke dag openen op zetten zodat ik kan zien hoeveel . Hartelijk dank dat u hebt gekozen voor een Gazelle met het Bosch systeem. Handleiding Drive Unit Performance Line Speed. Active line Handleiding Active Line Gebruikershandleiding User manual Product brochure Active Line German English Nederlands French. The Bosch Intuvia is a backlit, monochrome cycle computer. Hier kan je handleidingen afprinten voor jouw elektrische fiets of e-bike.


Bosch Intuvia, verlichte display, afstandsbediening, USB-laadaansluiting, verwijderbaar, mobiele bediening. Download voor uitgebreidere informatie over het Bosch Intuvia systeem. De Bosch Intuvia heeft een overzichtelijk display dat met de.


Mijn commentaar over de handleiding bij de Sinus BCis dat ik 'm in het . De handleiding wordt daarom ook altijd bij je nieuwe fiets meegeleverd. Ook kunt u de ondersteuning uitschakelen (Off) en nog steeds gebruik maken van de functies van het Intuvia display.

Al naar gelang het gekozen niveau krijgt u . Geeft alle benodigde informatie duidelijk en helder weer, ook bij fel zonlicht. Bosch E-bike tuning die je zelf kunt programmeren! De ASA tool wordt met een uitgebreide (inbouw) handleiding (Engelstalig) geleverd. ION-series technologie PMUBatavus (vanaf modeljaar 2016).


E-bikes Batavus technologie - aanvullende handleiding . Gebruik alleen originele Bosch accu's die door de fabri- kant voor uw. Dat is balen, het is toch een Intuvia display en geen Nyon? De handleiding is vrij duidelijk inzake hoe met de accu moet worden omgegaan, . Bosch Intuvia handleiding PDF (Nederlands). E-series Supplement bij de handleiding - 130374. BOSCH accu en oplader te lezen en op te volgen.


Een op maat gefreesde adaptor om de motor op een koker . Title: Dutch ID handleiding TOUR 201 Author: Amazing Wheels, Name:. Het Bosch systeem van uw E-Bike is uitgerust met de meest moderne motor- en accutechniek. Wanneer het systeem is geactiveer zal het LCD display en de LED aanduiding op de accu . De middenmotor van Bosch is vloeiend geïntegreerd in het Tour frame en geeft een. Met de USB aansluiting op het display laadt u hem eenvoudig weer op.


Met de Intuvia boordcomputer bedient u uw E-Bike gemakkelijk en intuïtief, direct . Inmiddels is die van mijn vrouw weggebracht en heeft een nieuwe display houder en nieuwe software. Gebruikershandleiding Sport+ Inhoudsopgave Uw nieuwe Dutch ID E-Bike 1. Satori verende zadelpen ( mm veerweg ) Afneembaar Bosch display en. Bosch Intuvia systeem de handleiding op . BOSCH ACTIVE LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING GAZELLE MET BOSCH.


View and Download Bosch Intuvia PowerPack 4original instructions manual. Bosch shall not assume any liabil- Display-function button “i” . Net als op de eBike-systemen met de Intuvia, activeert u het eBike-systeem of alleen de. Folie - Display - Technische eigenschappen. Het Bosch eBike-systeem stelt af fabriek vijf rijmodi ter beschikking die afhankelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts