vrijdag 29 september 2017

Kinderbestek graveren

Gratis graveren van kinderbestek snelle levering van kinderbestek baby bestek graveren Kinderbestekje. De 24-uurs graveerservice van Kinderbestekwinkel.

Gravure in lettertype : Invite Engraved. Wij graveren de couverts gratis (naam + eventueel een datum) op . Geschenkartikelen Kinderbestek shop je online bij Lucardi.

Voor een extra finishing touch kun je het bestek ook laten graveren. Bekijk via de button 'Dit artikel graveren' de kosten voor het graveren. Kinderbestek 4-delig Nijntje dierentuin Quickview. Fien en Teun in kleurige geschenk verpakking . U kunt bij ons ervoor kiezen het mes te laten graveren voor € 00.


Laat bestek graveren met jouw eigen naam of tekst! Iedere maaltijd zal een feestje worden met jouw eigen bestek .

Leuke 4-delige set kinderbestek inclusief het graveren van uw eigen tekst. Het kinderbestek graveren we in een standaard letter of in een sierletter. Verzilverde Spaarpot Nijntje (art:13049) € 3€ 295. Greggio Verzilverd Kinderbestek Met Servetring (art:37597) € 850. Kinderbestek met naam gratis laten graveren is een leuk en origineel idee voor een bijzonder kraam of communie cadeau.


Tevredenheidsgarantie Snelle levering. De te graveren tekst wordt altijd uitgevoerd in een vloeiende schrijfletter. Reclamatie over onjuiste tekst wordt alleen in behandeling genomen wanneer de . De ingevoerde graveer tekst word zo veel mogelijk in het midden van het kinderbestek gegraveerd.


De grote van de letters is afhankelijk van het aantal . Indien gewenst kunt u het bestek gratis laten graveren. Ik weet dat je bij de juwelier ook kinderbestek kunt krijgen wat ze kunnen graveren (is dan gratis volgens mij) en ook kun je zelf iets kopen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts